Brug Laansloot Broek op Langedijk

In combinatie met aannemingsbedrijf De Boer & De Groot Civiele werken heeft SCHOT Infra bv een brug over de Laansloot te Broek op Langedijk gemaakt. Vanwege de verkeersdrukte in combinatie met de schoolgaande jeugd vond de Gemeente Langedijk dat een extra brug over de Laansloot moest worden gerealiseerd.

SCHOT Infra bv is op 4 november begonnen met de aanleg van de landhoofden. Hierbij werden keerwanden en grote prefab betonplaten aangelegd als landhoofd. Op 14 november werd de prefab brug van FiberCore Europe aangevoerd waarna hij middels een telekraan van SCHOT Verticaal Transport binnen een kwartier op zijn bestemming werd gehesen. Nadat de brug geplaatst was konden de medewerkers van SCHOT Infra bv het aanliggend straatwerk voltooien.

Al met al is er binnen een maand tijd een nieuwe slootkruising gecreƫerd welke de veiligheid van de schoolgaande jeugd in Broek op Langedijk een stuk bevorderd.

De feestelijke opening van de brug werd tevens door RTV-NH uitgezonden.
Het filmpje is te bezichtigen via onderstaande link:
https://www.nhnieuws.nl/nieuws/257724/leerlingen-hebben-eindelijk-hun-veilige-schoolbrug-heel-belangrijk-en-blij-dat-ie-er-is

Op 14 november werd de prefab brug van FiberCore Europe aangevoerd waarna hij middels een telekraan van SCHOT Verticaal Transport binnen een kwartier op zijn bestemming werd gehesen.
Nadat de brug geplaatst was konden de medewerkers van SCHOT Infra bv het aanliggend straatwerk voltooien.
Al met al is er binnen een maand tijd een nieuwe slootkruising gecreƫerd welke de veiligheid van de schoolgaande jeugd in Broek op Langedijk een stuk bevorderd.
Schot Infra, Sloop & Milieutechniek is een divisie van de Schot Groep
Copyright 2024 | Schot Infra, Sloop & Milieutechniek | Alle rechten voorbehouden