Capriweg en Radarweg Havenbedrijf Amsterdam

Voor het Havenbedrijf Amsterdam zijn we momenteel bezig met een tweetal projecten. Het havenbedrijf beheerd en ontwikkeld de haven in Amsterdam. Ze zijn verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en vernieuwing van de fysieke infrastructuur.

Op de Capriweg is SCHOT Infra bezig met de herinrichting van het parkeerterrein en het aanbrengen van een duiker. Dit werk word in drie fases uitgevoerd. Fase 1 is reeds afgerond en fase 2 en 3 worden in 2020 uitgevoerd.

Voor het Havenbedrijf Amsterdam is SCHOT Infra ook bezig geweest op de Radarweg. Hier vernieuwden wij de inrit die toegang bied tot de Chocolatemakers Amsterdam en het zeemanshuis van Amsterdam. Het zeemanshuis is een plek voor zeelieden om te ontspannen en waar zij contact kunnen opnemen met het thuisfront.  De Chocolatemakers Amsterdam is een chocoladefabrikant die zo duurzaam mogelijk chocolade wil produceren. Zo kopen ze alleen biologisch geteelde bonen in met een goede prijs voor de boeren. Deze bonen transporteren zij vervolgens met een zeilschip naar Amsterdam. Radarweg Zeemanshuis

Schot Infra, Sloop & Milieutechniek is een divisie van de Schot Groep
Copyright 2024 | Schot Infra, Sloop & Milieutechniek | Alle rechten voorbehouden