Terreininrichting rondom nieuwe hoofdkantoor Koninklijke Vezet

 

Schot Infra heeft in opdracht van de Koninklijke Vezet het ontwerp, de engineering, de uitvoering van het terrein en de tuin rondom het nieuwe hoofdkantoor in opdracht.

 

De werkzaamheden bestaan uit het amoveren van het oude kantoor, de aanleg van nieuwe riolering en de verplaatsing van de bestaande fietsenstalling naar een nieuwe locatie in een groene omgeving, het aanbrengen van nieuwe fiets en looproutes en een toegangscontrolesysteem via tourniquets en speedgates. De inrichting van nieuw parkeerterrein en de aanleg van sprenklerleidingen.

 

De verblijfsruimtes rondom de hoofdingang van het nieuwe kantoor van de koninklijke Vezet zijn groen ingericht.
Het inpassen van deze groenvakken draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstelling en vertraagt de afstroming van hemelwater naar de riolering en vervolgens het oppervlaktewater.
Voor de beregening van de groene verblijfsruimtes in drogere periodes is een ondergrondse waterbuffer met overstort voor regenwater afkomstig vanaf het dak van het kantoorgebouw ingepast.

 

De buitenverlichting is uitgevoerd in lichtmasten van cortenstaal en op diverse plaatsen is camerabeveiliging aangebracht.
Bezoekers en personeel van de Koninklijke Vezet krijgt de beschikking over 100 nieuw gecreëerde parkeerplaatsen.
Om het duurzame karakter van de aanpassingen nog meer vorm te geven zijn zowel voor elektrische fietsen als auto’s extra oplaadpunten aangebracht.

 

Momenteel zijn de werkzaamheden in afrondende fase en zal het project op korte termijn worden overgedragen aan de opdrachtgever.

Schot Infra, Sloop & Milieutechniek is een divisie van de Schot Groep
Copyright 2020 | Schot Infra, Sloop & Milieutechniek | Alle rechten voorbehouden