De 1e klus van Schot voor de gemeente Leeuwarden is gerealiseerd

Aan de drukke Snekertrekweg in Leeuwarden moesten wij een fietspad met een lengte van ca 400 m1, in slechts één week, transformeren van een fietspad met rode tegels, tot een fietspad in Easypath rode betonplaten inclusief aanpassingen van de aansluitende verhardingen. In verband met autoverkeer, voetgangers, fietsers en uiteraard de bereikbaarheid van aanliggende bedrijven, zijn de werkzaamheden in 4 fases uitgevoerd en is al het verkeer met behulp van halve rijbaanafzettingen, omleidingen en m.b.v. verkeersbegeleiders in goede banen geleid.
Onze jongens begonnen ’s ochtends al om 4:30 uur tegels uit te breken en stapelden deze netjes in halfsteens verband op pallets, zodat deze tegels elders machinaal kunnen worden aangebracht. Vervolgens werd de bestaande fundering op de juiste diepte gefreesd, het nieuwe zandbed aangebracht en geprofileerd, zodat de betonplaten op correcte hoogte konden worden gelegd.
Ondanks het koude en regenachtige weer, stonden onze jongens elke ochtend om 4:30 uur klaar en werd er op sommige dagen, maar altijd met plezier en zonder enige wanklank, tot 21:00 uur doorgewerkt om de keiharde planning geen kans te geven overschreden te worden. Het team “Snekertrekweg” verdiend wat ons betreft een grote pluim.

Schot Infra, Sloop & Milieutechniek is een divisie van de Schot Groep
Copyright 2024 | Schot Infra, Sloop & Milieutechniek | Alle rechten voorbehouden