Wij maken & straten

Voor de gemeente Amsterdam zijn wij sinds 7 april 2023 een van de tien SOK 2.0 partners voor het onderdeel elementenverharding. Schot Infra voert deze werkzaamheden samen uit met haar combinanten Floris Infra en Schadenberg Aannemingsbedrijf. Ons werkgebied zijn de stadsdelen Westerpark, Oud-West, Bos en Lommer en de Baarsjes. Een mooi levendig gebied waar het oude centrum en de nieuwe wijken elkaar ontmoeten.

De samenwerkingsovereenkomst (SOK) staat bekend om samenwerken: opdrachtgever en opdrachtnemer gaan met elkaar de werkzaamheden uitdenken en voorbereiden voordat de werkzaamheden buiten daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden. Hierbij worden de wederzijdse belangen gerespecteerd maar wel met oog voor ‘best for project’. Een enorm uitdagend contract waar ook circulariteit, duurzaamheid en emissieloos werken deel van uitmaken. Voor het emissieloos werken hebben wij een ideale partner aan boord: Groene BouwKracht. Zij voorziet ons van emissieloos materieel om schoon en stil de werkzaamheden in de stad uit te voeren. Een enorme impuls voor dit jonge bedrijf waar wij trots op zijn om deel van uit te maken.

Op 6 juni jl. heeft de gemeente Amsterdam met al haar SOK-partners een kick-off gehouden in het Volkshotel in Amsterdam. Onder de stralende zon werd door alle partners de ondertekening van SOK 2.0 op informele wijze gevierd. Erik van der Maat (Schot Infra), Gerben Floris (Floris Infra) en Richard Smallegange (Schadenberg Aannemingsbedrijf) hebben namens de combinatie Schot-Floris-Schadenberg de SOK 2.0 ondertekend.

Buiten wordt er al ruim 2 maanden hard gewerkt om perceel 7 weer veilig en mooier te maken. Op de foto’s Marcel van der Wal en René Groot (Bilderdijkstraat) en Erik Sekeris en Aad Groen (Vier Heemskinderenstraat). De SOK duurt tot 1 mei 2027.

Amsterdam Schot Floris Schadenberg SOK emissieloos 2Amsterdam Schot Floris Schadenberg SOK emissieloos 1Amsterdam Schot Floris Schadenberg SOK emissieloos 3Amsterdam Schot Floris Schadenberg SOK emissieloos 4
Schot Infra, Sloop & Milieutechniek is een divisie van de Schot Groep
Copyright 2024 | Schot Infra, Sloop & Milieutechniek | Alle rechten voorbehouden