eco4

De Waaier

De Waaier biedt een platform aan maatschappelijk betrokken ondernemers die zich aan de doelstelling van De Waaier hebben verbonden. Dit is een ondernemersnetwerk dat bereid is projecten op te pakken voor maatschappelijke organisaties. De Schot Groep is actief lid en ondersteund de Waaier in haar activiteiten.

Om bij te dragen aan de verbinding tussen deze ondernemers, organiseert De Waaier ieder jaar een Nieuwjaarsreceptie, de uitreiking van De Bronzen Waaier tijdens het Bronzen Waaier Diner en vier netwerkbijeenkomsten met een thema.

Vanuit dit platform van maatschappelijk betrokken ondernemers worden jaarlijks ruim 600 matches voor maatschappelijke organisaties uitgevoerd.

Voorbeelden zijn het leveren van een hoogwerker aan Scouting Dirk Duijvel om een antenne te plaatsen, het egaliseren van het schoolplein van Mattiasschool, het verplaatsen van een boot naar de eerste verdieping voor een expositie van de BroekerVeiling. In 2012 kwam een zeer bijzonder project tot stand: Schot verzorgde met haar uitgebreide netwerk een bezoekerscentrum van 90 m2 voor Hortus Alkmaar. Het pand van ABN-AMRO werd geleverd door Buko en geplaatst door Buko en SchotGroep. Schot Groep deed al het graaf– en tegelwerk  rond het bezoekerscentrum. Meer recente activiteiten zijn het inrichten van een belevingstuin voor Kinderdagcentrum De Appelboom in Tuitjenhornverharding van de oprit van het Hospice en het aanleggen van parkeerplaatsen voor invalidebussen bij zorgboerderij Croon en Bergh.

Dienstverlener voor civiele techniek

De organisatie is te typeren als oplossingsgericht, creatief, betrouwbaar en transparant.

Bezoekadres
Vreekesweid 46,
1721 PR Broek op Langedijk

Vestigingen
Ivoorstraat 12A Alkmaar
De Rijder 3 Zaandam
Jupiter 8 Heerenveen
Nieuw-Zeelandweg 3 Amsterdam

Correspondentieadres
Postbus 9060,
1800 GB Alkmaar

Contactgegevens
T +31 (0)88 – 542 40 00
E info@schot-infra.nl

 

CroonenBerghgeennattevoeten
untitled

De oplossing voor u?